From the History of the Correspondence of Academician B. Rinchen - Jambaa, Uuganbaatar (Mongolian Language and Literature Studies, 2025)
Академич Б.Ринчений захидал харилцааны түүхээс Монголын Үндэсний төв архивын “Академич Бямбын Ринчений хувийн хөмрөгийн байнга хадгалагдах баримтын данс”-д[1] намтар, эрдэм шинжилгээний ажил, уран зохиол, орчуулгын бүтээл зэрэгт холбогдох материалаас гадна гадаад, дотоодын эрдэмтэн судлаач, төр засгийн төлөөлөл, ард иргэдтэй харилцаж байсан олон тооны захидал хадгалагдаж байна. [1] Үндэсний төв архив. Б.Ринчений хувийн хөмрөгийн байнга хадгалагдах баримтын данс. Х №32, Д № 1, 2