(untitled) (Mongolian Journal of Geography and Geoecology, 2022)
МОНГОЛ УЛСЫН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ АКАДЕМИЙН ГАЗАРЗҮЙ, ГЕОЭКОЛОГИЙН ХҮРЭЭЛЭН ҮҮСГЭН БАЙГУУЛАГДСАНЫ ТҮҮХТ 60, 25 ЖИЛИЙН ОЙ ШУА-ИЙН ГАЗАРЗҮЙ, ГЕОЭКОЛОГИЙН ХҮРЭЭЛЭН ҮҮСГЭН БАЙГУУЛАГДСАНЫ ТҮҮХТ 60, 25 ЖИЛИЙН ОЙН БАЯРЫН ХУРАЛ АМЖИЛТТАЙ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА