Author Correction: Comparative study of strains of lactic acid bacteria contained in"Lactos" with imported probiotics (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2021)
Author Correction to: Mongolian Journal of Agricultural Sciences https://doi.org/10.5564/mjas.v32i1.1597 published online in 32 vol. 2021.The names of some authors are included in accordance with the guidelines issued by the Committee on Public Ethics (COPE).https://doi.org/10.5564/mjas.v34i3.1924, Published again with correction online: 31 Dec 2021.The original Article has been corrected.Зохиогчийн залруулга:“Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан” сэтгүүлийн 2021 оны 32 дугаарт Ширчингийн Дэмбэрэл, Даваасүрэнгийн Өлзий-Учрал, Лхагважавын Цогтбаатар, Болдбаатарын Булган нарын хэвлүүлсэн “Лактос пробиотикт агуулагдах сүүн хүчлийн бактерийн шинж чанарыг импортынхтой харьцуулсан судалгаа” нэртэй эрдэм шинжилгээний өгүүлэлд (https://doi.org/10.5564/mjas.v32i1.1597) зарим зохиогчдын нэрсийг Хэвлэн нийтлэх ёс зүйн хороо (Committee on Publication Ethics, COPE)-оос гаргасан зааварчилгааны дагуу оруулж байна.https://doi.org/10.5564/mjas.v34i3.1924, Дахин засварлагдан хэвлэгдсэн огноо: 2021.12.31Өгүүллийн мэдээллийг шинэчилсэн.