Result of determination of main parameter of total mixed ration (tmr) machine (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2018)
Due to the technological advantages of Total Mixed Ration (TMR), the pastoral farms and farms of the Shiliin Gol Provincial Community are continuously increasing and China's compensation has increased and has been a powerful driving force for the technology. This article describes the experimental testing machine for the Hunan Yuan Cattle Farm (TMR) of Shilong River in Inner Mongolia,analysis of the number of measurements and the graph of the result of the experiment.Тэжээл холигч (tmr) машины ашиглалтын үндсэн үзүүлэлтүүдийг тодорхойлсон дүнХураангуй: Хятад улсын сүү үйлдвэрэлийн гол бааз болсон Шилийн гол аймгийн сүү үхрийн чиглэлийн фермүүд тасралтгүй нэмэгдэж байна. Сүүний үйлдвэрлэл өндөр хөгжсөн орнууд тэжээл холигч (TMR) машиныг ашиглаж саалийн үхрийн сүүний гарцыг нэмэгдүүлж, үр ашгаа дээшлүүлж байна. Хятад улс бодлогоор дэмжин, нөхөн олговор олгох замаар тус машин технологийг өргөн нэвтрүүлж байна. Тус өгүүлэлд Өвөр Монголын Шилийн гол аймгийн Хун Юан үхэрийн ферм дэх тэжээл холигч（TMR） машин дээр туршилт хийж холимог тэжээлийн уртын хэмжээ, нунтагын түвшин, холимогийн төрөлшлийн зэргийг машины үндсэн параметрүүдээс хамааруулан тодорхойллоо.Түлхүүр үг: Тэжээл холигч（TMR） машин, судалгааны арга зүй