(untitled) (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Фотодинамик эмчилгээний (ФД) аргыг мал, амьтны паразитын эсрэг боломжит шинэ арга болгон туршсан нь эзэн амьтан ба байгаль экологид хор хөнөөлгүй эмчилгээний шинэ аргын анхдагч судалгаа явагдаж, цаашид судалгааны ажлыг өргөжүүлж, мал эмнэлгийн практикт нэвтрүүлэх боломжтой юм хэмээн үзэж байна. DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjas.v10i1.293