Бүх Хятадын Ардын Төлөөлөгчдийн Их Хурлын арав дахь удаагийн сонгуулийн анхдугаар чуулганы тухай - Н, Төмөр (Journal of International Studies, 2003)
English title: The First session of the 10th National People‘s Congress of China