Монгол, Хятадын шинэ жарны харилцаа шинэ шатанд гарлаа - Л, Бэгзжав (Journal of International Studies, 2010)
БНХАУ-ын Төрийн Зөвлөлийн Ерөнхий сайд Вэнь Жябаогийн Монгол Улсад хийсэн айлчлалын тухайд English title: Mongolia and China relation in new era phase