Монгол Улсын “олон туйлт” гадаад бодлого хийгээд их гүрнүүдтэй тогтоосон харилцаа (Journal of International Studies, 2003)
English title: “Multipolar” foreign policy of Mongolia and its relationships with great powersОрчуулсан Ё.Бэгзжав