“Монгол ба их гүрнүүд XX зууны эхний хагаст” Сталин, Чан Кайши, Монголын тусгаар тогтнол сэдэвт судалгааны бүтээлийн тухайд (Journal of International Studies, 2007)
English title: On studies “Mongolia and Great Powers at first half of the XXth century" - about Stalin, Chang K'ai Shih and independence of Mongolia