Монгол Улс, Европын Холбооны худалдаан дахь дамжин өнгөрөх тээвэрлэлтийн хөнгөлөлтийн асуудал (Journal of International Studies, 2009)
English title: Issues of discount for transit transportation between Mongolia and EU Trade