НҮБ-ын ерөнхий нарийн бичгийн дарга Бан Ги Мү Монгол Улсад хийсэн албан ёсны айлчлалын дүнгийн тухай (Journal of International Studies, 2009)
English title: About the result of UN Secretary - General Ban Ki Moon's official visit to Mongolia