Ойлголцол, итгэлцлийг нэмэгдүүлж, эргэлзээг тайлах нь - “Хятадын аюул үзэл” Монголд оршиж буйн учир шалтгааныг тандах нь (Journal of International Studies, 2010)
English title: To observe existent matter of Chinese risk concept in Mongolia, understanding, build-up confidence to undo distrust