Дэлхийн худалдааны байгууллага дахь Монгол Улсын оролцоо: туршлага, сургамж (Journal of International Studies, 2011)
• Дэлхийн худалдааны байгууллагын тухай ерөнхий ойлголт• ДХБ дахь Монгол Улсын оролцоо• ДХБ-ын хүрээнд явагдаж байгаа олон талт худалдааны хэлэлцээ• Монгол Улсын үүрэг амлалт• Монгол Улсын туршлага• Сургамж, дүгнэлт