Монгол Улс, Украин улс хооронд Түншлэлийн харилцаа хөгжүүлэх тухай хамтарсан мэдэгдэл (Journal of International Studies, 2011)
English title: Joint declaration of Mongolia and Ukraine on developing partnership relations