Монгол Улс, Бүгд Найрамдах Хятад Ард Улсын хооронд Стратегийн түншлэлийн харилцаа тогтоох тухай хамтарсан мэдэгдэл (Journal of International Studies, 2011)
English title: Joint declaration of Mongolia and People's Republic of China on developing strategic partnership