Глобал нөөцийн системийн шинэчлэл ба Хятадын сонголт (Journal of International Studies, 2014)
No abstract Англи хэлнээс орчуулсан:Т.Бат-Амгалан (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн эрдэм шинжилгээний ажилтан)