Монгол-Хятадын соёл, боловсрол, шинжлэх ухаан, хүмүүнлэгийн харилцааны асуудалд (Journal of International Studies, 2014)
Эл өгүүлэлд Монгол, Хятад хоёр улсын хоорондын соёл, хүмүүнлэгийн харилцааны талаарх эрх зүйн орчны нөхцөл байдал, ялангуяа өнөөгийн стратегийн түншлэлийн харилцааны хүрээнд хоёр орны соёл, боловсрол, шинжлэх ухаан зэрэг салбарын хамтын ажиллагааны үйл явц, бүс нутаг, ард иргэдийн хоорондын харилцаа хэрхэн өрнөж буй тухай бичсэн болно.Aspects of the cultural, educational, scientific and humanitarian relations between Mongolia and ChinaThe paper explores the legal environment of cultural and humanitarian relationship between China and Mongolia, particularly, within the present strategic partnership, the process of regional and communal relationship and collaboration of the two countries on education, science, culture and tourism.