Улаанбаатар төмөр замын түүхийг үечлэх асуудлын тухайд (Journal of International Studies, 2014)
English title: Phases of the Ulaanbaatar Railway history  Орос хэлнээс орчуулсан:Ж.Орхон (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн ЭША), Х.Мандухай (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн ЭША)