"БНХАУ дахь шинэтгэл, нээлттэй бодлогын гүнзгийрэлт: Монгол-Хятадын харилцааг хөгжүүлэх шинэ боломж" сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурал (Journal of International Studies, 2014)
English title: Deepening of the People’s Republic of China’s policy of reform and openness: New opportunities for further developing the relations between Mongolia and China” scientific conference