“БНХАУ дахь шинэтгэл, нээлттэй бодлогын гүнзгийрэлт: Монгол-Хятадын харилцааг хөгжүүлэх шинэ боломж” сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурал боллоо (Journal of International Studies, 2013)
English title: Research Conference “Reform and Profound of PRC” and A New Opportunity for Development of Mongolia China Relations was held