ХКН-ын XVIII их хурал болон Хятадын нийгэм-эдийн засгийн хөгжлийн талаарх Оросын эрдэмтэн, судлаачдын байр суурь (Journal of International Studies, 2013)
ХКН-ын XVIII их хурлын үйл явц, онцлог, ач холбогдол, “тав дахь үеийн” шинэ удирдлага, Хятадын нийгэм-эдийн засгийн хөгжлийн асуудлаар гадаадын хэвлэл, мэдээллийн хэрэгслэлээр нийтлэгдсэн материал, Оросын эрдэмтэн, судлаачдын байр суурь, үзэл бодлыг авч үзлээ. The 18th National Congress of the Communist Party of China and Russian Scholars’ view on Socio-Economic Development of ChinaThe paper aims to examine the proceedings, significance, and specialty of the 18th National Congress of the Communist Party of China and the new rulership of “the fifth generation” and the state of socio-economic development of China in the opinion of international, in particular Russian researchers.