Монгол Улсын ерөнхийлөгч Цахиагийн Элбэгдоржийн ардчилсан орнуудын хамтын нийгэмлэгийн сайд нарын 7 дугаар бага хурлыг нээж хэлсэн үг (Journal of International Studies, 2013)
English title: Speech by Tsakhiagiin Elbegdorj, President of Mongolia, at the Opening Session of the 7th Ministerial Conference of the Community of Democracies