Орчин үеийн Төв Азийн мал аж ахуй: Малын тухай ардын уламжлалт мэдлэг (Journal of International Studies, 2013)
Төв Азийн мал, мал аж ахуй, мал маллах арга технологи, ашиг шим орчин үеийн байдлыг тусган харуулсан.English title: Modern Animal Husbandry in Central Asia: Traditional Folk Knowledge of Animals