“Монгол-Оросын 1912 оны гэрээ ба И.Я.Коростовец” олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал (Journal of International Studies, 2021)
English title: A Treaty of 1912 between Mongolia and Russia and Korostovets. I. Ya