(untitled) (Journal of International Studies, 2009)
Энэхүү өгүүллээрээ манай улс АСЕАН буюу Зүүн өмнөд Азийн улсуудын Холбооны талаар баримталж буй байр суурь, харилцаа, хамтын ажиллагаа хөгжүүлэх шаардлага, боломжит гарц бий эсэх талаар тодруулж гаргахыг зорилоо. English title: Mongolia’s position on ASEAN, need for close partnership and possible doorway