(untitled) (Journal of International Studies, 2009)
“Монгол-Хятадын эрчим хүчний хамтын ажиллагаа: боломж ба сорилт” хэмээх энэхүү өгүүлэлдээ түлш, эрчим хүчний салбар Монгол-Хятадын харилцааны тэргүүлэх чиглэл болон гарч ирж буй тухай, хоёр орны эрчим хүчний салбар дахь хамтын ажиллагааны өнөөгийн байдал, үр дүн, мөн цаашдын хэтийн төлөвийг тодорхойлж буй эерэг, сөрөг хүчин зүйлс зэрэг асуудлуудыг голлон тусган харуулахыг зорилоо. English title: Mongolia and China energy cooperation: Possibilities and experiments