(untitled) (Journal of International Studies, 2009)
2009 он бол Хятад, Монголын найрсаг харилцааны хөгжлийн түүхэнд онцгой нэгэн он болно. 2009 он нь Хятад, Монгол хоёр улсын хооронд дипломат харилцаа тогтоосны 60 жил, хоёр улсын харилцаа, хоёр улсын нам хоорондын харилцаа хэвийн болсны 20 жил, түүнчлэн “’БНХАУ, Монгол Улсын Найрсаг харилцаа, хамтын ажиллагааны Гэрээ”- г шинэчлэн байгуулсны 15 жилийн ой давхацсан ойн жил юм. Сүүлийн 20 жилийн дотор хоёр улсын хооронд шинэ хэлбэрийн нам хоорондын харилцаа үүсэж байгуулагдан хөгжиж байгаа нь хоёр улсын харилцааг тогтвортой, хурдацтай хөгжихөд ихээхэн түлхэц үзүүлж байна. English title: Chinese and Mongolian political parties and its developing relationships