(untitled) (Journal of International Studies, 2011)
• Дэлхийн худалдааны байгууллагын тухай ерөнхий ойлголт • ДХБ дахь Монгол Улсын оролцоо • ДХБ-ын хүрээнд явагдаж байгаа олон талт худалдааны хэлэлцээ • Монгол Улсын үүрэг амлалт • Монгол Улсын туршлага • Сургамж, дүгнэлт