(untitled) (Journal of International Studies, 2011)
1912 оны 11 дүгээр сарын 3-нд байгуулсан Монгол, Оросын Найрамдлын гэрээний чухам үнэн байдлыг тодруулж, уг гэрээний учир холбогдол, Монголын түүхэнд оруулсан түүхэн үүрэг, эл гэрээ байгуулахад Оросын Засгийн газрын бүрэн эрхт төлөөлөгч И.Я.Коростовецийн үүрэг хэр байсан талаар тодруулахад энэхүү өгүүллийн зорилго оршино. English title: Peace Agreement between Mongolia and Russia signed in 1912 and I.Y.Korostovets