(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Доктор Ж.Борын Монгол Улсыг хүрээлэн буй геополитик, геостратегийн гадаад орчин: өнгөлөн далдлалт, төөрөгдүүлэлт, бодит байдал, хашлага давах боломж сэдвийн тухайд