(untitled) (Journal of International Studies, 2014)
Сүүлчийн жилүүдэд Монгол Улсын хөрөнгийн зах зээлийн үйл ажиллагаа идэвхижиж гадаад үйл ажиллагааны хэлбэр далайц нэмэгдсээр байгаа болно. Тус илтгэлд Монголын хөрөнгийн зах зээлийн өнөөгийн байдал, цаашдын хөгжлийн чиг хандлага, Лондонгийн хөрөнгийн бирж дээрх хамтын ажиллагаа, Монгол Улсын зах зээл дэх гадаад хөрөнгө оруулагчдын нөлөөний тухай өгүүлэх болно.