(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Гадаадын хөрөнгө оруулалтын үр нөлөөг бий болгох чадвартай, басхүү боломжтой хөрөнгө оруулагчдыг зөв маркетингаар татах нь чухал. Тиймээс гадаадын хөрөнгө оруулалтын маркетингийн асуудалд анхаарах нь зүйтэй. Гадаадын хөрөнгө оруулалтын маркетинг хэд хэдэн идэвхжүүлэлтийн үйл явцаас бүрэлддэг. Тэдгээрийн зарим нь имиж бүрдүүлэх, хөрөнгө оруулагчтай харилцаа тогтоох арга хэмжээ болно. English title: Features and Differences of Foreign Investment’s Marketing Operation