(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Монголын байлдан дагууллын түүх Тайваний түүх судлалд XIII зууны Монголын байлдан дагуулал, Монголын эзэнт гүрэн байгуулагдсан түүхэн үйл явдал эрт дээр үеэс түүхчдийн анхаарлын төвд байсаар ирсэн билээ. Монголын байлдан дагуулал улс үндэстнүүдийн түүхэнд ямар үр дагавар авчирсан талаарх судалгаа монголчуудын ноёрхолд өртсөн орнуудын түүх судлалд онцгой байр эзэлдэг . English title: History of Conquest of Mongolia for Taiwan History Studies