(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Монгол-Оросын 1912 оны найрамдлын гэрээ ба И.Я.Коростовец 1912 оны 11 дүгээр сарын 3-нд байгуулсан Монгол Оросын Найрамдлын гэрээний чухам үнэн байдлыг тодруулж, уг гэрээний учир холбогдол, Монголын түүхэнд оруулсан түүхэн үүрэг, эл гэрээ байгуулахад Оросын Засгийн газрын бүрэн эрхт төлөөлөгч И.Я.Коростовецийн үүрэг хэр байсан талаар тодруулахад энэхүү өгүүллийн зорилго оршино. English title: Agreement of Friendship in 1912 between Mongolia and Russia and Korostovets. I. Ya